The Mongonaut Speaks

What is a Mongonaut?

They used to call me Anal Girl

leave a comment »

Ibland blir allt bara så himla fel. Världen och livet är inte alltid allt det där som man hade tänkt sig att det skulle vara och en påse Kettlechips. Ibland rasar allt bara samman och inget är längre som man trodde att det var eller som man trodde att det skulle bli. Som till exempel när man gillar saker som man vet att man inte borde gilla; som det är nästintill förbjudet att gilla. Det kan vara något så enkelt som att planka på tricken eller vagnen eller att lägga allt för mycket tid på att läsa halvdassiga och genomsåsiga fotbollsbloggar. Värst just nu är att jag inte kan sluta att titta på trailern till 500 Days of Summer. Just nu tror jag att det här är the film to end all films.  Så djävla fantastisk är den. Öppningen är nästintill perfekt. ”You have good taste in music”. In fact, jag blev så himla glad av den här trailern att jag sprang ner till min lokala tatuerare, Got A Cooler Sounding Name Than You Tattoo, och gjorde tre tatureringar: det kinesiska tecknet för han som är hängd som en tjur; en normalfördelningskruva med texten ”till vänster på normalfördelningskurvan”; och en med texten ”Henry Rollins, Nick Cave & John Peel Don’t Dance”. Tatuerad och glad sitter jag nu här och bara fånler och trycker på F5. 501:a gånger på rakten har det blivit  sedan trailer lades ut den 5:e mars. Jag är en sjuk, sjuk individ och det kommer sannolikt bara att bli värre. Jag har inte känt mig så här upphetsad över en film sedan jag såg trailerna till Marie Antoinette . Ni vet den där trailern där Kirsten springer omkring i mörkret och käkar pastellfärgade bakelser till tonerna av New Orders ”Age of Consent”. Oh my god! Den filmen visade sig förvisso vara shite och jag är fullständigt övertygad om att 500 Days of Summer också kommer att visa sig vara pure shite. So fucking what. Vi som har levt ett tag vet att kärlek kommer i små doser. Som ett par skivor Pata Negra, en tresekundersorgasm, en tre minuter och trettio sekunder lång northern-låt eller en helt magnifik trailer.

Och så något för att friska upp i det här klibbiga romcom-träsket: Chromes ”Zombie Warfare (Can’t Let You Down)”. Det blir knappast bättre än så här. Industriell rock med kromosombrist från yttre rymden.

Sist men inte minst till dig som sökte på Zooey Deschanel + anal. Fuck you! Varför går du inte bara och fistar dig själv istället för att googla efter sexfilmer med kända skådespelerskor eller ännu bättre varför börjar du inte datea riktiga tjejer. Det är mycket roligare. Trust me. Du kan ju alltid börja med att åka hiss med ”There’s A Light That Never Goes Out” i ipoden och hoppas att lyckan slår in, vem vet, du kanske vinner en date med The Anal Girl. Mr Mongo Naut önskar dig lycka till!

Annonser

Written by M.

mars 14, 2009 den 6:40 e m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: