The Mongonaut Speaks

What is a Mongonaut?

It’s so hard to find the missing pieces when you don’t know what pieces you’re missing

leave a comment »

I'll take both of you on!

Fuck (att) The Anals konkurrerar med Sonic Chicken 4 och Titmachine om hedersutmärkelsen ”sämsta bandnamn genom alla tider”. Fuck that! The Anals sjua ”Commmando of Love/Wake Up You’re Dead” är så överdjävligt bra att de helt enkelt är omöjliga att ignorera. Too good to be true – som om The Screamers aldrig hade lagt av – Sex Boy all over again! Yey-yey-yey! ”Wake Up You’re Dead” är knäckande bra vit, nordisk, mörkerrumssynth.

Från er gymnasietid minns ni säkert de där svåra snubbarna och deras försynta flickvänner som alltid hängde i ABF:s mörkerrum efter skolan. Där framkallade de antingen pseudo-erotiska, givetvis svart-vita med lite halvdassigt fokus för att få den rätta konstnärliga känslan, foton på sina synnerligen försynta och vanligtvis blekfeta flickvänner – alltid så måna om att bli sedda att de inte hade vett nog att säg fuck you, you fucking pervert, fuck you, om du vill se some skin kan du precis som killarna i fotbollslaget, som du säger dig förakta så för deras förvridna kvinnosyn, hyra porr och ge dig själv en handtralla – eller stilleben över nedgågna industriområden. How original dudes! Självfallet lyssnade de enbart på EBM, drack varandras kiss (utblandat med öl förvisso, men ändå), pratade om det dolda budskapet i Joy Divisons basgångar, bar assymetriska frisyrer, och sprang omkring med Lukas Moodysons Vitt Blod under ena armen och det kommunistiska manifestet under den andra armen. De var det där gänget där det alltid fanns en kille eller en tjej som när du träffade dem på Stortorget en söndag eftermiddag och du frågade dem om vad de läste, alltid svarade: Hegel – jag är bakis i dag. Boy did those guys suck!

I vilket fall som helst så gör The Anals mörkerrumssynth som gjord av och för det där svåra gänget. Och låt mig bara återigen säga att det är obehagligt bra och att det finns risk att jag håller på att bli en av dem – en av de svåra djävlarna! Boy do I suck!

Annonser

Written by M.

november 24, 2008 den 6:45 e m

Publicerat i Lo-fi heaven

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: